avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o situatie ...

Buna ziua,
va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o situatie confuza, in sensul .ca : detin un apartament pe malul Marii Negre unde locuiesc.Am o terasa care in sezonul rece nu se poate folosi din cauza frigului, vantului si a umezelii. Doresc sa montez geamuri din sticla gen acordeon care se strang intr un lateral in sezonul cald iar cand este balconul inchis nu deranjeaza estetic.
Intrebarea este: terebuie autorizatie si/sau acceptul asociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 19 Ianuarie 2025
Nu va trebuie acordul nimănui daca nu ati cumparat casa cu vreo clauza în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon fara acord asociatie Dana Marin Dana Marin Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica ... (vezi toată discuția)
Balcon cu sticla mata spre vecin Teo.ionita Teo.ionita Buna seara ! Am achizitionat o casa care are un balcon spre curtea vecinului: balconul terminandu-se chiar la limita de proprietate. Acesta era inchis cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)