avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL, one man company.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL, one man company.

SRL, one man company. Un singur acționar care e și administrator cu contract de mandat.

In contractul de mandat scrie că administratorul se ocupa de companie. Ok, asta sa zicem e o ora pe zi.

Dar cine lucrează pentru client? Tot administratorul, dar nu e funcția lui nu?

Nu ar trebui sa fie încă un angajat sau cineva care prestează serviciile? Că nu poate SRL sa presteze servicii singură, fara oameni, nu?

Adică, cat e de legal că eu scriu cod pentru client fiind acționar și administrator cu contract de mandat? Trebuie de specificat in contract și atribuția dată?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:02, 20 Ianuarie 2025
Asociatul unic și administrator în același timp la un srl poate sa presteze el singur activitatea impusa de codul caen autorizat pe sediul social sau pe punctul de lucru al acelui srl, fara a se impune sa aibă si un contract de munca valabil cu acel srl (dacă se pricepe). Altfel va angaja alta persoana cu contract de munca și pregătirea necesara.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua va rog sa imi spuneti in ce cazuri pune consilierul juridic timbru sec si in ce cazuri stampila de atestare. Pot sa imi fac un srl de consultanta ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala pentru meditatii! profy profy Buna ziua! Pana anul acesta am lucrat ca profesor la un liceu! In acest an mi.am dat demisia din motive familiare si doresc sa ma ocup numai de ... (vezi toată discuția)
Contract cu mai multi reprezentanti ai unei firme yo_gino yo_gino Buna ziua. Se poate face un contract intre o firma reprezentata de 2 persoane si o firma reprezentata doar de o persoana? Daca nu, ce alte optiuni as ... (vezi toată discuția)