avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Este legal sa transporti in fiecare zi pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Este legal sa transporti in fiecare zi pe o ruta ...

Buna seara!
Este legal sa transporti in fiecare zi pe o ruta fixa in masina de 8+1 fara a avea o firma???

Alte discuții în legătură

Transport copii de acasa la scoala sau gradinita cu abonament lunar VallySpv VallySpv Buna seara. Detin un SRL si vreau sa transport copii de acasa la scoala sau la gradinita pe ruta fixa, pe baza unui abonament lunar cu autoturism de maxim 8+1 ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta persoane juridice tir tir Buna ziua. Am si eu o problema sunt coordonatorul de transport la o firma de se ocupa cu transport international. Azi am primit o amenda pentru taxa de drum ... (vezi toată discuția)
Autoturism 8+1 transport persoane naveta zilnic prodanskovich prodanskovich Buna ziua,oameni buni! Am si eu o intrebare pentru dvs! Intentionez sa achizitionez un autoturism de tip 8+1 (trafic,vivaro etc) in scopul de a face naveta ... (vezi toată discuția)