avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta persoane juridice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta persoane juridice

Buna ziua.

Am si eu o problema sunt coordonatorul de transport la o firma de se ocupa cu transport international. Azi am primit o amenda pentru taxa de drum da la una din camerele fixe.

Problema este ca locatia in care ne aflam noi ne este imposibila achizitionarea unei rovinieta fara a trece prin punctul de control deoarece peco-ul este chiar la cativa km dupa aceea camera fixa. Soferii au achizitionat intodeauna rovinieta de la acel peco fiind singurul pe acea ruta de drum.

Ce pot face pentru a contesta amenda respectiva... pentru ca noi am achizitionat dupa aceea rovinieta ?! Dar de altundeva nu aveam de unde cumpara, cum pot demonstra ca am fost de buna credinta in acest caz?? Ma gandesc ca acum a venit doar la o masina dar deobicei pleaca cate 2 odata pe ruta aceea si din octombrie pana acum... s-au facut destule drumuri.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta camion marap marap Presupunem situatia in care, in urma cu doua saptamani, un camion a circulat fara rovigneta si a fost filmat de camera mobila. Precizari: -camionul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rovinieta auto toyflo toyflo Subiect: Rovinieta pentru 3 axe in loc de 5 axe Am cumparat de la un peco 3 roviniete cu valabilitate pe data de 1, 2, 3, aprilie 2012...si am mers cu ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)