avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum ar trebui să procedez pentru a înregistra ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum ar trebui să procedez pentru a înregistra produsele în contabilitate?

Salut!

Întrebarea mea este următoarea: dacă am o firmă de tip SRL și vreau să cumpăr produse de pe SHEIN/ALIEXPRESS, cum ar trebui să procedez pentru a înregistra produsele în contabilitate, având în vedere că pe aceste platforme nu te poți înregistra ca persoană juridică?
Ar trebui să le cumpăr pe numele administratorului SRL-ului și apoi să fac un transfer intern din proprietatea administratorului către cea a SRL-ului?

Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce tip de foaie de parcurs sa folosesc ? buna ziua! detin si administrez o microintreprindere, , srl care ... maraloiu maraloiu Buna ziua! Detin si administrez o microintreprindere, , SRL care are ca obiect principal de activitate 702 Activitati de consultanta in management si 7022 ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal pentru o platforma online de servicii Tudor2301 Tudor2301 Buna ziua! Doresc sa introduc pe piata din Romania, o noua platforma interactiva de prestarii servicii. Va devenit prima in acest sens si as avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Doresc să fac un website de comerț electronic pentru clienți din afara româniei. cărei legislații va fi supus acel site? markomarius1 markomarius1 Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la clientii unui website: Doresc sa fac un website de comert electronic, cu alta extensie decat .ro (pentru ... (vezi toată discuția)