avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru acordarea ajutorului la naștere de către ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru acordarea ajutorului la naștere de către primărie cu ...

Pentru acordarea ajutorului la naștere de către primărie cu tichetele de 2000 sau cat este. La ce primărie trebuie sa ne ducem daca eu și soțul nu suntem căsătoriți și stam in localitățile diferite, la mine sau la el?

Alte discuții în legătură

Drepturi nou nascut mihaitzab mihaitzab buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: - nu sunt casatorita si locuiesc in concubinaj cu o persoana. Pe data ... (vezi toată discuția)
Numele de familie Viorica05 Viorica05 Bună dimineața! In urma cu 8 ani, m-am căsătorit civil cu soțul, tatal copiilor! Dp căsătorie am rămas fiecare cu numele nostru. Acum as vrea sa iau ... (vezi toată discuția)
Pentru ajutor ContSters346961 ContSters346961 Buna ziua!Am si eu o intrebare la dumneavoastra si sper sa ma ajutatii si pe mine.Eu cu sotul si copilul stam la bunica mea.El lucreaza de putin timpunde este ... (vezi toată discuția)