avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Îmi puteți spune cum se face calculul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Îmi puteți spune cum se face calculul despăgubirilor ...

Bună ziua,
Îmi puteți spune cum se face calculul despăgubirilor titularilor de rețea de gaze naturale ?
Menționez ca extinderea de rețea a fost efectuată în 2020
Beneficiarul care s-a racordat are decât o declarație dată la DistrigazSud rețele prin care se obligă să achite cota parte din investiție.
Calculul se face actualizând suma cu inflația s-au nu?

Alte discuții în legătură

Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)
Acord intelegere racord gaze Allexino Allexino Buna tuturor, Am urmarit cateva discutii pe acest forum dar nu am gasit un raspuns la o problema intampinata. Sunt recent proprietar al unei case care nu este ... (vezi toată discuția)