avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu are un teren agricol de 10 000m in acte in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu are un teren agricol de 10 000m in acte in momnetul ...

Bunicul meu are un teren agricol de 10 000m in acte in momnetul in care s-a facut cadastru, cei de primarie in titul de propietate i s-a dat doar 1000m.
Se mai poate recupera ceva daca a trecut foarte multi ani ,daca el nu a facut demersurile atunci imediat ?

Alte discuții în legătură

Mostenire alex-andru alex-andru mama mea a primit mostenire de la bunicul meu un teren cu casa de 6800mp(5000mp-teren intravilan arabil si 1800mp casa+curte).Ani la rand mama mea a platit un ... (vezi toată discuția)
Titlu propietate si cadastru crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)
Poate disparea un titlu de prop. din evidentele primariei? Ciurevici Mihai Ciurevici Mihai Buna ziua! Am o mare problema si am nevoie de ajutor de specialitate. Discutam de un titlu de prop. pe numele tatalui meu ,decedat,care avea in propr. o ... (vezi toată discuția)