avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am un client care livreaza bunuri prim Emag in Ungaria
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am un client care livreaza bunuri prim Emag in Ungaria

Buna seara! Am un client care livreaza bunuri prim Emag in Ungaria la persoane fizice. S-a inregistrat in OSS si intrebarea e ca: se emite facturi cu TVA 19% , in Ungaria TVA -ul e 27 %. E corect facturarea cu 19 %?
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o societate comerciala platitoare de tva lunar, vinde ... unior tepid unior tepid Buna ziua, O societate comerciala platitoare de tva lunar, vinde marfa prin platforma Emag pt clientii care sunt inregistrati in Emag Ungaria HUF, se vinde ... (vezi toată discuția)
Referitor sistemul oss si facturarea din marketplace lizcri lizcri O societate vinde in Ungaria prin intermediul unei platforme online. Vanzarea se face atat catre persoane fizice, cat si juridice. In momentul de fata s-a ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un telefon mobil. carlaradu carlaradu Buna ziua, am achizitionat un telefon mobil de pe emag al carui partener este o firm adin Cipru cu cod valid tva intracomunitar. Factura a fost emisa si ... (vezi toată discuția)