avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara .În anul 2006- 2007 am urmat cursurile ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara .În anul 2006- 2007 am urmat cursurile facultăți ...

Bună seara .În anul 2006- 2007 am urmat cursurile facultăți private din Brașov Dimitrie Cantemir.Am întrerupt cursurile atunci fără sa "îngheț anul".Întrebarea mea este dacă pot relua acum la o alta facultate de unde "am ramas",sau numai este valabil nici un an.Multumesc

Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:52, 21 Ianuarie 2025
Luați totul de la zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la privat sau drept la stat? Tiberio Tiberio Buna ziua, Sunt elev in anul terminal de liceu.Avand in mai putin de 3 luni examenul de bacalaureat, ma intrebam daca este o diferenta, in cadrul carierei ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)