avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eu nu fac parte din membrii cex dar am fost invitata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eu nu fac parte din membrii cex dar am fost invitata de un membru ...

Eu nu fac parte din membrii cex dar am fost invitata de un membru și acolo am văzut multe nereguli și comportamentul presedintei, agresiv,vulgar etc.Si i-am adus la cunoștință tot ce este în neregula ,și acum că sa nu mai participam a decis să o țină pe zoom,va rog sa îmi spuneți dacă este corect ce face .

Alte discuții în legătură

Membrul al asociatiei jordella jordella Ca membru al Asociatiei de proprietari pot sa solicit acte ale asociatiei referitoare la perioada anterioara inscrierii mele in asociatie? (vezi toată discuția)
Membri comitetului executiv ContSters13909 ContSters13909 Am o discutie inaintea A.G. Un administrator care este proprietar in bloc , este membru al asociatiei, poate fi ales in comitetul executiv ca membru in ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva cex-ului si a asociatiei de proprietari BivolAna BivolAna Buna ziua, Puteti va rog sa ma indrumati ce pot face legal daca s-a decis, fara acordul proprietarilor, de catre membri CEX-ului si a asociatiei de ... (vezi toată discuția)