avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara.Fratele meu nu are servici.Daca tata îi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara.Fratele meu nu are servici.Daca tata îi transferă ...

Bună seara.Fratele meu nu are servici.Daca tata îi transferă pământul pe care îl deține fratele meu ar putea să nu mai plătească asigurarea de sănătate anuală?.Ce act trebuie să/i facă tata fratelui meu?

Alte discuții în legătură

Mostenire mangalia71 mangalia71 buna ziua va rog am si eu o intrebare tatal meu a murit in acum 10 ani si mama mai mult timp in urma noi suntem 3 frati la moartea mamei sa desbatut ... (vezi toată discuția)
Succesiune adriannita adriannita Buna ziua! Suntem 6 frati si vrem sa facem succesiunea la 9 ha pamant, care la ora actuala beneficiaza de el un singur frate. Din cei sase frati ,trei vor sa ... (vezi toată discuția)
Doresc să-i cedez fratelui cota moștenită de 1/2 ce-mi revine dintr-un teren. care este procedura? pilvalbv pilvalbv In urma succesiunii (dupa tata) am dobandit cota de 1/2 dintr-o bucata de teren, cealalta jumatate (1/2) revenind unui frate al meu. Doresc sa cedez ... (vezi toată discuția)