avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Informații asigurări de sănătate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Informații asigurări de sănătate

Bună numele meu este Mihai a-și dori o informație unde ma pot interesa dacă șefu meu a obținut bani de la asigurarea de sănătate și dacă îmi plătește contribuțiile la stat va rog un răspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:40, 23 Ianuarie 2025
Pentru cotizația de pensie la Oficiul de pensii la care sânteți arondat obțineți adeverință de cotizare. Dacă nu s-a cotizat la pensie ITM.
Sanatate, pensie, ANAF! Vezi daca ai contributiile platite de angajator!
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca - verificare plata contributii florinel40 florinel40 cum pot verifica daca angajatorul plateste cartea de munca (vezi toată discuția)
Verificare contribuții angajator adriana gusan adriana gusan Buna,am suspiciunea că angajatorul nu achită dările la stat .lucrez la o asociație de 7 ani ,primesc fluturași o data pe an ,nu vor să se deranjeze in ... (vezi toată discuția)
Asigurat ca ești asigurat Samio Samio Buna ziua. Ca sa fi sigur ca angajatorul îți plătește asigurarea de sănătate trebuie sa mergi la casmb? Degeaba am cont la anaf. Am creat cont, dar nu am ... (vezi toată discuția)