avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Am permisul obținut în Italia și mi-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Am permisul obținut în Italia și mi-a fost suspendat ...

Buna ziua ! Am permisul obținut în Italia și mi-a fost suspendat 6 luni pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, ieri am mers la poliția rutieră sa îl ridic și mi-au spus că îl vor trimite în Italia
Specific că eu nu mă mai întorc în Italia , cum procedez daca știe cineva sa nu îl mai trimită în Italia ?

Alte discuții în legătură

Permis obtinut in italia, suspendat in romania dany82 dany82 buna va rog frumos care are pentru mine un raspuns, mi sa suspendat permisul de conducere pe timp de 1 luna cu dovada de 15 zile de conducere permisul find ... (vezi toată discuția)
Dosar penal1 Ionuttp Ionuttp Buna ziua.Ieri, 15 august, sarbatoare mare, aduce cu ea si o prostie foarte mare din partea mea.Fiind la sat in ziua respectiva, am luat masina ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)