avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Contract de superficie - monografie contabila
Discuție deschisă în

Contract de superficie - monografie contabila

Contract de superficie - monografie contabila

Exista un contract de superficie pe o perioada de 25 ani, unde este obligatoriu construirea unei cladiri in termen de 5 ani.
Intrebare este: achizitiile de materiale + manopera aferenta construirii cladirii, le consideram cheltuieli ale perioadei? sau vor fi inregistrate in imobilizari, mai apoi facandu-se receptie pe cladire ca si o imobilizare?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Amortizare imobilizari in curs?? mari.a mari.a Buna dimineata, Spuneti-mi va rog daca pentru imobilizarile in curs, adica ceea ce avem in contul 231 se calculeaza amortizare. Eu stiu ca nu, doar dupa ce ... (vezi toată discuția)