avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salut am si eu o intrebare organle de politie au ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salut am si eu o intrebare organle de politie au dreputul de ...

Salut am si eu o intrebare organle de politie au dreputul de a emite ordin de protectie si a obliga persoana de a parasi locuita fara un motiv intemeiat ? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:28, 23 Ianuarie 2025
Buna ziua

Ordinul de protecție provizoriu se emite de către polițiștii care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică, în scopul diminuării acestui risc.

Deci nu se poate emite un ordin de protectie fara sa existe un motiv intemeiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua! Am avut o relație cu un barbat din București in urma careia a rezultat 1 copil. Din cauza neînțelegerilor si a agresiunilor, abuzurilor psihice ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! in 2017 am fost ... Ledoasa Ledoasa Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! In 2017 am fost injunghiata in gât de sotul meu ! A fost condamnat la 6 ani de detentie pt.tentativa de omor ... (vezi toată discuția)