avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transfer alocație copil de pe numele tatălui pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transfer alocație copil de pe numele tatălui pe numele mamei

Bună ziua daca eu și concubinul ne-am despărțit fara a merge în instanță și alocația copilului este pe numele lui și nu dorește să-io de-a copilului ce as putea face pt a o obține

Alte discuții în legătură

Eu si concubinul meu ne-am despartit ... NycoAndrey22 NycoAndrey22 buna seara!am si eu o intrebare!eu si concubinul meu meam despartit cu toate ca avem un copil mic de 5 luni omu nu vrea sa paraseasca apartamentul desi este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul concubin legate de copil adrianaiubitzica20 adrianaiubitzica20 Buna ziua, Ma numesc adriana si am 20 de ani.Acum 5 ani jumatate am avut o relatie cu un baiat dupa ceva ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului rezultat din concubinaj Georgyy32 Georgyy32 Buna ziua, am si eu o mare problema. Am un baietel in varsta de 2 ani si 7 luni, nascut in iunie 2016, din concubinajul meu cu tatal sau. In mai 2017 ne.am ... (vezi toată discuția)