avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare tablouri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare tablouri

Buna ziua,
Prin ce forme legale isi poate vinde un pictor tablourile facute de el? Pot fi considerate venituri din drepturi de autor? atunci va trebui sa faca un contract cu fiecare persoana fizica la care vinde? ce fel de contract se face? Daca pe langa tablouri mai face si diverse obiecte decorative
de exemplu globuri, suport de lumanari, pot fi incadrate tot ca si venituri din drepturi de autor sau ar trebui sa isi faca un PFA?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Taxe la anaf pentru venituri din pictura Logot134 Logot134 Buna ziua! Am 19 ani si acum ceva timp anu asta , am vandut in strainatate tablouri cu picturi pe care eu le-am realizat . Parintii mei au fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare tablouri pictate personal adinni adinni Buna ziua, As avea nevoie de cateva lamuriri privind vanzarea ocazionala a unor tablouri pictate personal in calitate de pictor amator (ca si ... (vezi toată discuția)