avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua o poprire de salariu de o luna se retrage ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua o poprire de salariu de o luna se retrage ...

buna ziua o popririe de salariu de o luna,intrebare mare sa retrage bani doar banca si la angajatorul, ca deja mai retras o suma de bani din contu care primesc salariu de catre executor si acum cateva zile imi da foaie sa imi opeste 1 pe 3 din venitul net

Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2025
Anabmaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anabmaria , utilizator 18:28, 28 Ianuarie 2025
Se oprește de catre angajator și plătește în contul indicat de executor.
numai imi opreste si banca doar angajatoru
Notificati executorul, ca banii din cont sunt diferenta de salariu care a fost deja poprit.
Executorul va popreste si banii de la banca.
Pe contul bancar mai oprit o suma de bani și mai dat notificare la locul de munca ca îmi oprește 1/3 din venit net întrebare mea este îmi oprește și din cont și din salariu?

Dapix a scris:

Notificati executorul, ca banii din cont sunt diferenta de salariu care a fost deja poprit.
Executorul va popreste si banii de la banca.

Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Anabmaria, utilizator
Răspunsul poate fi DA, dacă dumneavoastră nu vă luptați să vă apărați drepturile.
Executorul poate trimite înștiințare de poprire atât la angajator, cât și la bancă unde aveți contul curent.
Nu-i corect și nici legal să vă rețină de 2 ori din același salariu, dar se întâmplă frecvent acest lucru.

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire pe conturi bancare diana_sal diana_sal poate cineva sa imi spuna daca exista vreo prevedere legala care obliga executorul sa emita o adresa catre banci pentru ridicarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Poprire nelegala dandanaua dandanaua Un executor bancar a infiintat poprire pe contul debitorului de la o alta banca (contul in care ii intra salariul). Din februarie, executorul bancar a devenit ... (vezi toată discuția)
Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)