avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mai trebuie emis și bon de pe casa de marcat cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mai trebuie emis și bon de pe casa de marcat cu incasare tip voucher?

Dacă pentru incasare card de vacanta in cont unde emit e-factura mai trebuie emis și bon de pe casa de marcat cu incasare tip voucher?
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat si factura pentru inchiriere cameră în scop turistic? CapyBara CapyBara Bună ziua! Închiriez un apartament cu 1 cameră în scop turistic și as vrea sa știu dacă în calitate de persoana fizica neinregistrata la registrul ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)