avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua in 9 iulie 2023 am fost prins cu alcool la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua in 9 iulie 2023 am fost prins cu alcool la volan . ...

buna ziua in 9 iulie 2023 am fost prins cu alcool la volan . mi sa facut dosar penal in martie 2024 mi judecat dosarul , am primit un an de închisoare cu amânarea pedepsei , 2 ani cu supraveghere si 40 de zile folosul comunității.. stie careva permisul sa mai recupereaza ce trebuie facut , un sfat va rog...

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Sabinamanolescu Sabinamanolescu Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)
Condamnare 10 luni viorelv viorelv A fost condamnat 10 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru conducere a unui auto pe drumuri publice cu ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog - examen auto, cazier marius27021988 marius27021988 Buna seara.În 2015 am fost prins la volan si nu posed permis,in martie 2016 m-am înscris la scoala de soferi,am dat sala si am fost admis,in octobrie 2016 ... (vezi toată discuția)