avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare 10 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare 10 luni

A fost condamnat 10 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru conducere a unui auto pe drumuri publice cu o alcoolemie de peste 0,80 alcool in sange , cu respectarea anumitor obligatii din hotarare si cu 60 ore munca in folosul comunității, dar in hotărâre nu se specifica nimic cu privire la permis la suspendarea dreptului de a conduce .Inculpatul nu a condus auto de aproape doi ani de când a fost prins băut la volan , ce se va intampla cu permisul si cu dreptul de a conduce ?
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 17:01, 6 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este vorba de o solutie de amanarea aplicarii pedepsei care a ramas definitiva, i se restituie permisul.
Se mulțumește !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Suspendarea/anularea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice boby_yoghi boby_yoghi Am fost condamnat la 1an de inchisoare cu [b]amanarea aplicarii pedepsei[/b] pe o perioada de supraveghere de 2ani pentru conducere pe drumurile publice a unui ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AndreiBota AndreiBota Buna ziua in data de 19.02.2016 am fostt prins baut la volan 0,44 in aer si 1 la mie in sange o singura proba. Va rog sa imi raspundeti ce mi se poate ... (vezi toată discuția)