avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara aveam un proces in care mi s-a suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara aveam un proces in care mi s-a suspendat permisul ...

Buna seara aveam un proces in care mi s-a suspendat permisul pe 4 luni , si confiscat talonul pentru lipsa numerelor acum am primit acest raspuns. Ce inseamna? Uni mi-au spus ca talonul ramane retinut, amenda dar imi recapat permisul
Va multumesc

Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contravenţională formulată de petent. Dispune anularea în parte a procesului-verbal de contravenţie. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Bârlad, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată azi, 27 Ianuarie 2025 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
AlexBrt, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 14:30, 28 Ianuarie 2025

AlexBrt a scris:

Buna seara aveam un proces in care mi s-a suspendat permisul pe 4 luni , si confiscat talonul pentru lipsa numerelor acum am primit acest raspuns. Ce inseamna? Uni mi-au spus ca talonul ramane retinut, amenda dar imi recapat permisul
Va multumesc

Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contravenţională formulată de petent. Dispune anularea în parte a procesului-verbal de contravenţie. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Bârlad, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată azi, 27 Ianuarie 2025 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă.
bbbb

Buna ziua

Asteptati motivarea instantei.

Din solutia pe scurt nu reiese care parte din procesul verbal de contraventie a fost anulata.
Multumesc , aveti idee cand si unde gasesc motivarea instantei?
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
AlexBrt, utilizator
Cand se va milostivi judecatorul sa o redacteze. Din pacate poate dura si luni de zile. Si probabil va trebui sa cereti lamurirea dispozitivului, pentru ca asa cum arata acum, sentinta va fi inutilizabila.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
Cabinet avocat Mihai Gaita, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Contestatie andrei-adrian-constantin andrei-adrian-constantin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ce as mai putea face in astfel de situatie: In luna iunie, anul acesta am fost surprins de aparatul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)