avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună seara! Doresc să deschid un studio fitness cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună seara! Doresc să deschid un studio fitness cu aparatură ...

Bună seara!

Doresc să deschid un studio fitness cu aparatură EMS, vă functiona cu 1 maxim 2 persoane în același timp iar programările o să fie doar pe bază de programare, iar studio-ul o să fie în chirie într-un spațiu comercial. Mă ajutați vă rog să mă lămuresc de ce documente am nevoie pentru a putea da drumul la business în conformitate cu toate normele legale? Menționez ca deja am firma deschisă. Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Lncalcare clauza de confidentialitate, migrare clienti gvrlmonica gvrlmonica Buna, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un PFA (salon de fitness EMS) si am semnat un ctr de prestari servicii cu alt PFA (antrenor personal de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte Alexu17 Alexu17 Vreau sa deschid un studio de fitness, in Iasi, doar clienti personali pe baza de programare. Nu sala clasica cu aparate.Precizez ca nu comercializez nimic. ... (vezi toată discuția)
Finanțare nerambursabila pt a deschide un service auto Patisia Patisia Bună seara as dori și eu mai multe detalii ..Doresc a deschide un service auto ,ce condiții trebuie să îndeplinesc pt a accesa fondurile ... (vezi toată discuția)