avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza la achitarea ...

Buna seara!
Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza la achitarea taxei de salubrizare pentru o persoana cu handicap grad I
deoarece incepand cu data de 01 Ianuarie 2025 persoanele cu handicap gradil I si II vor suporta o cota de 50%din valoarea totala a taxei de salubrizare conform
Hot.Consilului local Cta nr.413 din 30 Septembrie 2024,
Cap.3,Art.14,Alin.a)
si in urma demersurilor efectuate persoana cu handicap grad I a fost plimbata de la Admnistratia fiscala la Directia gen.de asistenta sociala si invers,
neștiind aceste unitati cum se poate achita taxa de salubrizare redusa cu 50% pentru persoanele cu handicap conform H.C.L.nr.413-30.09.2024.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap accentuat - plata indemnizatiei, pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, ma aflu in pensie anticipata partiala din data de 03. 01. 2011 . Tot anul acesta, ( nestiind dinaintea datei de 03.01. 2011 caci boala de care ... (vezi toată discuția)