avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,am o nelămurire și vă rog in a ma ajuta. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,am o nelămurire și vă rog in a ma ajuta. Pentru ...

Bună ziua,am o nelămurire și vă rog in a ma ajuta. Pentru eliberarea certificatul de orientare școlară a copilului meu cu TSA mi se cere... COPIE A DOCUMENTULUI PRIN CARE SE FACE DOVADA CĂ PERSOANA CARE SEMNEAZĂ CEREREA ESTE REPREZENTANTUL LEGAL AL COPILULUI, DE EXEMPLU, HOTĂRÂRE A INSTANȚEI SAU HOTĂRÂRE A COMISIEI PENTRU PROTECȚIA COPILULUI. Eu sau soțul fiind părinții celui mic,ce dovada trebuie adusa. Nu suntem devotați!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:30, 29 Ianuarie 2025
Bună ziua,

Cred că ați înțeles greșit lista actelor. O astfel de copie trebuie doar când nu părinții depun cererea, ci un reprezentant legal. Dvs. depuneți doar fotocopii după actele de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme elevi clasa a ii-a georgiana.td georgiana.td Buna ziua. Am copilul elev in clasa a II a la o scoala din Bucuresti. La inceputul acestui an a venit o colega noua, diagnosticata cu ADHD , ramasa repetenta ... (vezi toată discuția)
Ref. norme noi cresa de stat sector 1, bucuresti Lasora Lasora Buna seara, Am un baietel in varsta de 14 luni - nascut pe 16 septembrie 2019, inscris din data de 2 decembrie 2019 pe lista de asteptare a unei crese de ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copii si alte drepturi KENTU KENTU Ce pasi trebuie se urmeze o mama singura(necasatorita, de cetatenie romana, rezidenta cu drept de lucru in Anglia), care a nascut in Anglia o fetita(in data de ... (vezi toată discuția)