avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte din 1939
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte din 1939

buna ziua,
in niste acte originale din 1939(act de vanzare cumparare,planse cu amplasamentul apartamentului)este trecut la nr ap. 48 dar in realitate este 44.Unde se poate vedea daca s-a facut vreo corectie sau unde se poate repara aceasta greseala pentru ca notarul zice ca are nevoie de o hartie in care sa se justifice acest lucru,si nu pot face cadastru fara actul de la notar.Ma puteti ajuta?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
ghiumusa, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte vechi, probleme noi ghiumusa ghiumusa acte vechi,probleme noi buna ziua, in niste acte originale din 1939(act de vanzare cumparare,planse cu amplasamentul apartamentului)este trecut la nr ap. ... (vezi toată discuția)
Apartament in indiviziune dariad dariad Situatia este urmatoarea: eu si fratele meu mostenim in indiviziune un apartament cumparat acum 10 ani de tatal nostru. La sfarsitul Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara ContSters89081 ContSters89081 In 1999 am achizitionat doua proprietati aflate in acelasi imobil dar de la doi proprietari diferiti O proprietate (apartamentul) prin contract de schimb si ... (vezi toată discuția)