avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Puncte suplimentare pentru grupe din decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Puncte suplimentare pentru grupe din decizia de pensionare In ...

Puncte suplimentare pentru grupe din decizia de pensionare

In Buletinul de calcul primit impreuna cu decizia de pensionare pe legea veche, la B - Puncte realizate, pct 5 Majorarea conform art.100 apar 3,31766 puncte, care se regasesc mai jos in document
-pt.art.30 alin.(1)
-grupa I 3,31766 -deos. 0,06930

Se pare ca NU au fost adaugate la total punctaj suplimentar pentru grupe si cele de la "deosebite".
Mentionez ca am lucrat 7A 16Z in grupa 1 si 3L 25Z in grupa 2.
Va rog sa-mi spuneti daca e corect calculul si care este explicatia.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
GMD66, utilizator
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 08:59, 6 Februarie 2025
Daca majorarea este mentionata, atunci a intrat sigur si in total puncte realizate.
Asa apare pe buletin
5. Majorarea conform art.100 3,31766

Dar mai jos, la detaliere, sunt doua valori, care insumate nu dau total puncte realizate ca majorare
-grupa I 3,31766
-deos. 0,06930

Multumesc
Va rog, stie cineva care e explicatia privind majorarea trecuta la punctul 5 : de ce include doar punctele de grupa 1 (3,31766), nu si punctele de la deosebite (0,06930) ?
Mentionez ca am lucrat cei 7 ani si 4 luni INAINTE de 2001, cand erau grupa 1 si grupa 2 - nu condiții "'deosebite'' cum e trecut in Buletinul de calcul .
Multumesc
Adunati-le pe toate si vedeti daca va da totalul.
Tocmai asta e problema, ca totalul de la pct 5 (Majorarea conform art.100) nu include ambele valori indicate, doar pe cea de la grupa 1 si nu inteleg de ce...

Alte discuții în legătură

Cine verifica calculul sporului de pensie pentru grupa 1 si 2 de munca? ion + ion + Caz concret - Pentru cei iesiti la pensie pana in ianuarie 2011, recent s-a dat o lege pe care am citit-o aici pe avocatnet.ro cu majorari de 50% gr.1 ... (vezi toată discuția)
Punctaj stagiu aferent grupe de munca viorelk viorelk Buna seara Prin OUG 100/2008 se acorda un punctaj stagiului aferent grupelor de munca: -0,50 gr. - pe an I/conditii speciale, -0,25 pe an - gr II/ cond ... (vezi toată discuția)
Calcul punctaj pensie janblanaru janblanaru Sunt nascut la data: 14 martie1945, am lucrat 20 ani in GRII,m-am pensionat in anul 2000 pe Lg.3/1977,am primit o bonificatie de 5 ani pentru Gr.II. NU ... (vezi toată discuția)