avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este obligatorie schimbare destinatie casa familiala ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este obligatorie schimbare destinatie casa familiala în cf dacă ...

Este obligatorie schimbare destinatie casa familiala în cf dacă începi sa închiriezi 5 camere în regim turistic și eu locuiesc cu familia în acea casa ?

Alte discuții în legătură

Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o casa cu gradina si curte. doresc sa o inchiriez ... Elenadevi Elenadevi Buna ziua, am o casa cu gradina si curte. Doresc sa o inchiriez in regim hotelier. Ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplineasca casa? Ar fi 3 camere cu ... (vezi toată discuția)
schimbare de destinatie din casa de locuit in spatiu comercial....bună dimineața! dacă am un spațiu de 2 camere dintr o casa ... RAB VIORICA RAB VIORICA Bună dimineața! Dacă am un spațiu de 2 camere dintr o casa de locuit cu 6 camere ,trebuie sa fac schimbarea de destinație a celor 2 camere în spațiu ... (vezi toată discuția)