avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o casa cu gradina si curte. Doresc sa o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o casa cu gradina si curte. Doresc sa o inchiriez ...

Buna ziua, am o casa cu gradina si curte. Doresc sa o inchiriez in regim hotelier. Ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplineasca casa? Ar fi 3 camere cu 2 bai, practic e casa familială. Se impune baie la fiecare camera sau sa am spatiu de spalat hainele sau sa am o baie de serviciu pentru a nu folosi baile turistilor cand merg la curatenie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:32, 15 Noiembrie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)
Doresc să deschid o locatie cu unitati de cazare. jony jo jony jo Bună ziua , doresc să deschid o locatie cu unitati de cazare individuale, casa vacanta cu curte proprie, aproximativ 300mp, inchiriere in regim hotelier doar ... (vezi toată discuția)
Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)