avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc să deschid o locatie cu unitati de cazare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc să deschid o locatie cu unitati de cazare.

Bună ziua , doresc să deschid o locatie cu unitati de cazare individuale, casa vacanta cu curte proprie, aproximativ 300mp, inchiriere in regim hotelier doar pentru cazare , fără alte servicii ,înafară de cele de curățenie , cu chichinetă proprie, baie , gratar in curte , etc...locuință utilată. Ce cod caen trebuie să folosesc și dacă trebuie să dețin certificat de turism ...sau cum se chiamă. Pot obține fonduri start-up sau alte fonduri ajutătoare din alte programe ? Mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Rog confirmare caen pentru locatie cazare si inchiriere pentru evenimente Mihaela Moreanu Mihaela Moreanu Buna ziua, Sunt in faza finala pentru amenajarea unui spatiu dedicat pentru cazare si petrecerilor private, constand in: - Casa pe pamant 80 mp - 2 camere ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)