avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot da in judecata o societate care anuleaza un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot da in judecata o societate care anuleaza un transfer dupa ce am lucrat o perioada de 4 ani

Dupa ce se efectueaza transferul conform art. 69 Codu Munci si dupa ce activez in meseria pentru care am fost transferat timp de 4 ani (1999-2004)cu un CFS de 9 luni in aceasta perioada.,ma-am trezit cu transferul anulat,cu toate ca aveam si un contract de munca semnat dar nu am primit decat diurna de deplasare nicidecum salariul negocia trecut in CM.Acum pot recupera acesti ani?Nu e prea tarziu?#-o#-o
Cel mai recent răspuns: nicu55 , utilizator 10:33, 11 Februarie 2010
Cum s-a dispus anularea acelui transfer si in ce baza? ...
Pur si simplu a barat cu o linie inscrisul din CM si a trecut la pagina rectificari (anulat pe ambele pagini)a pus stampila si gata cu transferul.E posibil asa ceva?Cum pot actiona in continuare?Nu e prea tarziu?
Deschideti o actiune in instanta sau depuneti o sesizare la Inspectia Muncii.
Multumesc pentru sfat ! Dar nu e prea tarziu avand in vedere ca situatia s-a petrecut in 2004 ?
Este prea tarziu , au trecut peste 5 ani ... dupa ce au anulat cu rosu, urmatoarea rubrica ce au scris?

Alte discuții în legătură

Anularea transferului din cm dupa o perioada de 4 ani lucrata nicu55 nicu55 Buna ziua,mic istoric!M-am transferat in interes de servicicu de la o societate la care lucram de 16 ani conf.art.69 CM in data de 18/06/1999 la o alta ... (vezi toată discuția)
Fals in cartea de munca ! ce pot face ? danyk1 danyk1 Am primit CM de la angajator, cu date care nu corespund ... realitatii ! PS in CM scrie : 1 . angajat pe durata nedeterminata 01 10 2002 , conform contract ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea de munca anonim anonim Vezi prevederile Ordinului nr. 136/1976 de aprobare a metodologiei de intocmire a carnetului de munca: - pct. 4: "Daca o persoana nu a activat din cauza ... (vezi toată discuția)