avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Avand în vederea publicarea ICCj nr ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Avand în vederea publicarea ICCj nr 91/2024 privind ...

Bună seara! Avand în vederea publicarea ICCj nr 91/2024 privind încetarea raportului de serviciu pentru functionar public căruia i s-a emis decizia de pensionare, întrebarea mea este dacă ma aflu în următoarea situatie:
- functionar public femeie,aproape 64 ani, cu a treia aprobare de continuare raport serviciu emisa la începutul anului, am decizie de pensionare din 2023 dar nu cumuleze pensia cu salariul, atunci instituția trebuie sa-mi inceteze raportul de serviciu imediat sau în ce termen? Dacă atac în instanta decizia de încetare a activitatii , pana la soluționarea acesteia pot veni în continuare la serviciu? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 31 Ianuarie 2025
Cum nu cumulati pensia cu salariul?
Am făcut cerere de suspendare a plății pensiei în 2024

Cornel Vasile a scris:

Veti primi decizia de incetare a raportului de serviciu., sens in care de la data incetarii nu mai puteti merge la munca.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, confirm decizie iccj, functionarul public cu reducerea ... decei.liliana@yahoo.com decei.liliana@yahoo.com Bună ziua, confirm decizie ICCJ, functionarul public cu reducerea vârstei de pensionare nu mai poate continua activitatea chiar dacă are 54 ani, tot ca ... (vezi toată discuția)
Funcționar public și decizia de pensionare anticipată parțial suspendată CDEF CDEF Dacă decizia de pensionare anticipată parțial a fost suspendată, persoana angajându-se din nou ca funcționar public, dar intre timp întrunește ... (vezi toată discuția)
cumul pensie salariu funcționar public . Secretariat Cotofanesti Secretariat Cotofanesti Bună seara! Funcționar public și a depus dosarul de pensionare pe data de 20 decembrie 2023, iar decizia este venita în data de 18 ianuarie ... (vezi toată discuția)