avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,am o nelămurire,vecinul de lângă a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,am o nelămurire,vecinul de lângă a început sa ...

Bună ziua,am o nelămurire,vecinul de lângă a început sa construiască, clădirile noastre respectă legea,sunt la 60 de cm de hotar,gardul despărțitor este exact pe hotar,și vecinul a coborât 1M în jos,făcând diferența de nivel fără sa tina cont de cei 60 de cm care trebuia sa rămână după hotar în parte lui.are voie sa facă asa ceva legal?

Alte discuții în legătură

Distanta minima intre constructie permanenta (terasa) si limita de hotar adrian110279 adrian110279 Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu o nelamurire in ce priveste o constructie permanenta, respectiv o placa de beton (terasa) construita de vecin care ... (vezi toată discuția)
Distantele dintre 2 cladiri ctinliliana ctinliliana Buna dimineata,as avea si eu o intrebare referitoare la distanta dintre 2 cladiri.Mama mea are o casa si lipit de ea in continuare o baie si o magazie ... (vezi toată discuția)
Distanta regulementara dintre o casa si gardul vecinului cmunteanu90 cmunteanu90 Buna ziua, In urma cu ceva timp am mostenit o casa, de curand m-am hotarat sa o scot la vanzare. Zis si facut. Au venit cateva persoane interesate sa cumpere ... (vezi toată discuția)