avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REPARTIZARE CHELTUIELI DE INCALZIRE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REPARTIZARE CHELTUIELI DE INCALZIRE

Cum se repartizeaza cheltuielile pentru caldura pentru partea comuna dintr-o scara, tinand cont ca mai este un singur aprtament bransat la sistemul centralizat si nu are montate repartitoare de caldura, iar potrivit art.1 din Normele emise de ANRE in 2024, acest regulament se aplica doar acolo unde sunt instalate repartitoare. Mentionez ca la scara exista gigacalorimetru.

Alte discuții în legătură

Nu am acord de la proprietarul tevii de gaz ioanav04 ioanav04 Buna seara, De curand am achizitionat un apartament cu o camera intr-un bloc cu 8 etaje si acum cand am preluat apartamentul intentionez sa ma debransez de ... (vezi toată discuția)
Cererea unui proprietar adresata asociației de montare repartitoare de căldură în apartamentam fost informat de către o firma de repartitoare agreata anre ... Albero Albero Am fost informat de către o firma de repartitoare agreata ANRE ca poate încheia contract pentru montare repartitoare de căldură cu asociația de ... (vezi toată discuția)
Firma de repartitoare mai poate repartiza costurile la caldura dupa indicatiile repartitoarelor? gato gato Am urmatoarea situatie: la centrala termica a unui bloc cu 44 apartamente au mai ramas bransati la sistemul centralizat 20 de locatari care au montate ... (vezi toată discuția)