avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat3 an în condiții deosebite Intr ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat3 an în condiții deosebite Intr ani 2001-2004 dar ...

Am lucrat3 an în condiții deosebite Intr ani 2001-2004 dar au fostdin cauze obiective conform art. 52 litera din codul muncii potrivit OUG nr.4/2010 se consideră stagiu de cotizare .Întrebarea mea este ,se ia în calcul la reducerea vârstei de ieșire la pensia de limită de vârstă

Alte discuții în legătură

Grupa a doua la calcularea pensiei la "limita de varsta" vasile35 vasile35 Buna ziua, Am inteles de la un angajat al casei de pensii, ca dupa noua lege, nu se mai ia in calcul grupa a II-a pentru stabilirea limitei de varsta la ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie anticipat? ramona_84 ramona_84 Tatal meu are 52 de ani este nascut in 26.02.1960 , lucreaza din 10.02.1979 si are in total 38,5 de ani de munca,deoarece 22 de ani s-a incadrat la grupa a ... (vezi toată discuția)
Armata ca si vechime in munca floring2000 floring2000 Va rog , dacă vreţi,sa-mi răspundeţi la mail multe întrebări : În anul 1983 am terminat liceul şi am mers in armata 9 luni la T.R. După armată, ... (vezi toată discuția)