avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua!!! Am achiziționat și eu un bmw e90 din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua!!! Am achiziționat și eu un bmw e90 din România, ...

Bună ziua!!! Am achiziționat și eu un bmw e90 din România, masina provine din Italia masina este din anul 2005 iar în anul 2007 a fost furata, după care în anul 2023 a fost găsită și restituita proprietarului cu o noua serie de sasiu care este tot trecut în cartea masini când a fost furata și când sa repansonat seria cea noua și seria cea noua este trecuta în carte cu tot cu un număr de înregistrare care aparține seriei și când am fost sa o înmatriculez la RAR m-au respins pentru faptul ca nu am acel abțibild pe stâlpul masini în stânga, mi sa spus ca fara acel actibild nu se poate inmatricula. Eu aia nu inteleg cum sa ma existe asa ceva daca masina a fost furata era și normal ca au fost toate seriile șterse de aceea statul italian a pansonat o serie noua când a restituit masina proprietarului, ce pot face în cazul acesta... Mulțumesc pentru un eventual răspuns

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)
Despre schimbarea motorului LusianGhebus LusianGhebus Buna ziua Detin un Ford Fa din 1997 inmatriculat in Romania, pe care il folosesc in Italia. Din pacate am avut probleme cu chiuloasa, nereusind sa rezolv ... (vezi toată discuția)