avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce CAEN trebuie pentru o unitate ( punct fix )?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce CAEN trebuie pentru o unitate ( punct fix )?

ce CAEN trebuie pentru o unitate ( punct fix ) cu activitate parcare cu plata a vehiculelor si ,cu posibilitatea pregatirii unor preparate culinare usoare si servicii de bar (cafea , bauturi , bauturi racoritooare , bere etc.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mimilica , utilizator 09:24, 2 Februarie 2025
CAEN 5221 (Rev. 3) - Activități de servicii anexe pentru transporturi terestre
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma parcare cu plata D_Alina_E D_Alina_E Buna seara! Am un teren inchiriat unde as dori sa amenajez o parcare cu plata. Am cautat in nomenclatorul CAEN pentru a vedea ce cod se potriveste acestei ... (vezi toată discuția)
Dilema cod caen wishlist wishlist Buna ziua! Am si eu o intrebare : Ce cod CAEN trebuie sa am in obiectul de activitate al unui SRL ca sa pot intermedia servicii de transport rutier de ... (vezi toată discuția)
Cod caen aplicatie MadalinTn MadalinTn Buna seara! Imi poate spune cineva ce cod CAEN ar trebui pentru o aplicatie prin intermediul careia se inchiriaza locuri de parcare private? (vezi toată discuția)