avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce CAEN trebuie pentru o unitate ( punct fix )?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce CAEN trebuie pentru o unitate ( punct fix )?

ce CAEN trebuie pentru o unitate ( punct fix ) cu activitate parcare cu plata a vehiculelor si ,cu posibilitatea pregatirii unor preparate culinare usoare si servicii de bar (cafea , bauturi , bauturi racoritooare , bere etc.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Vanzare bauturi "bere"? alin1980 alin1980 pt a vinde bautura \"bere\" alceva nu intr-un cafe internet ce autorizatie trebuie.. Precizez ca am codurile caen 7133 pt servici internet si 5540 pt bar ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)