avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ma puteți lamuri va rog frumos cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ma puteți lamuri va rog frumos cu o problemă de ...

Bună seara ma puteți lamuri va rog frumos cu o problemă de care m.am lovit. Eu am avut grijă de o bătrână care a decedat acum o săptămână, și eu am testamentul făcut pe toate bunurile ei,masina apartament și casă pe care o dețină cu soțul ei care a decedat și dansul acum 3 ani, dar bătrânul din prima căsătorie are 2 fete care au pus casa în vânzare,îmi puteți spune dacă cele două fete ale bătrânului poate sa îmi atace testamentul pe bunurile lăsate de bătrână după moartea ei.Multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenirea cui ramane? maryuta maryuta Buna ziua parintii sotului meu sunt batrani dar nu au facut nici un act de mostenire nimanui avand 8 copiii socrul e foarte bolnav si nu mai are multe sanse ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de abitatie viagera SophiaMS SophiaMS Buna ziua, In urma cu 1 an, am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera, cu o vecina de care am grija si o ajut ori de cate ... (vezi toată discuția)
Bună, am grijă de o bătrânică eu și cu fetele mele,dânsa ... Clacă Clacă Bună, am grijă de o bătrânică eu și cu fetele mele,dânsa mia lăsat testament la toate bunurile dânsei, ea nu are frați, surori și nici copiii, dar ... (vezi toată discuția)