avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Mi-a fost intocmnit un proces verbal pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Mi-a fost intocmnit un proces verbal pentru incalcarea ...

Buna ziua!
Mi-a fost intocmnit un proces verbal pentru incalcarea art. 41 alin. 1, din OUG nr. 195/2002. (Se interzice circulatia pe sens opus, cu exceptia cazurilor in care se efectueaza regulamentar manevra de depasire).
In procesul verbal scrie ca fapta este sanctionata de art. 101 alin 3 litera D, din OUG nr. 195/2002, dar alin.3 a fost abrogat in 2022. Pot ataca acest proces verbal?

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ieri am primit o amendă contravențională pentru ... chinezprost chinezprost Bună ziua. Ieri am primit o amendă contravențională pentru depășirea liniei dublu-continue și mers pe contrasens. În procesul verbal scrie: Act ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere - depasire pe trecerea de pietoni Cristi1234567 Cristi1234567 Buna ziua! Am rugamintea, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea speta: Am depasit un autoturism in dreptul unei treceri de ... (vezi toată discuția)
Recurs - permis suspendat mfox mfox Salutare, As dori sa ma ajutati sa decid daca voi inainta o cererea de recurs sau nu si evetual ce sanse am sa fie admisa si bineinteles sa castig. Mie unul ... (vezi toată discuția)