avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. As dori sa stiu cand pot sa ies la pensie. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. As dori sa stiu cand pot sa ies la pensie. Nascut ...

Buna ziua.
As dorii sa stiu cand pot sa ies la pensie. Nascut 1965 ianuarie 23. In campul muncii din 1983 august 01. Stagiul militar 1 an si 4 luni.Sau eventual anticipat, si daca se ia in considerare stagiul militar,
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:45, 1 Februarie 2025
Dasca indepliniti conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani + 5 ani de stagiu de cotizare in care intra si armata, atunci limita de varsta la 60 ani in baza art.56 din legea 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții pensionare danielharaga danielharaga Bună ziua, La Mulți Ani ! Vă rog, dacă puteți să-mi răspundeți. În 22 Aprilie 2025 împlinesc 60 ani. În prezent sunt salariat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fleuresdelune fleuresdelune Am 48 ani, nascuta in martie 1965 si lucrez din 1983,respectiv 30 de ani vechime fara intrerupere.Cand pot sa ma pensionez anticipat si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă ... goplanet goplanet Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă drepturile de pensie dupa 1 septembrie 2024 - cei 5 ani de stagiu peste cei 35 de stagiu ... (vezi toată discuția)