Anul trecut am fost dat in judecata pentru granituire.A fost trimis expert sa masoare terenul am copiile expertizei dar nu am inteles mare lucru cui ma pot adresa pentrua vedea daca este corecta expertiza . Va multumesc
Cred ca ar trebui sa angajati un avocat care sa ia cunostinta despre actiune si actele de la dosar si sa va sustina cuza,dar si un expert-parte care sa va sustina din punct de vedere tehnic.
Amanuntele dvs.sunt prea generale,pentru ca cineva care nu a consultat dosarul cauzei sa poata emite o parere relevanta.
Buna ziua,
Daca nu sunteti topo-cadastrist (sau cu o pregatire in domeniu) nu este de mirare ca nu intelegeti continutul Raportului de expertiza.
Consultati un expert topo-cadastru care sa va explice continutul Raportului de expertiza si, daca dupa aceste explicatii, considerati ca va sunt incalcate drepturile de proprietate, puteti actiona in consecinta
Zid comun?
jon_ion
buna ziua! Sunt in proces cu un vecin pentru granituire,in care el revendica un perete care desparte cele doua proprietati in acelasi timp acel perete fiind si ... (vezi toată discuția)