avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura noua incepand cu ian 2025 - raportare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura noua incepand cu ian 2025 - raportare situatie 2024 ...

Procedura noua incepand cu ian 2025 - raportare situatie 2024 angajare persoane cu dizabilitati

va rog daca ma puteti ajuta in aceasta situatie: in anexa 2 ,,situatie centralizata a functiilor ocupate de pers cu dizabilitati angajate in 2024... la nr posturi aporbate?? se refera doar la cele pentru peroanele cu dizabilitati (nu am avut) sau toate posturile care le am avut in tot anul 2024?
la fel si pentru rubrica ...nr posturi vacante in anul 2024.. nu stiu ce trebuie sa trec? daca doar pentru dizabilitati...ar fi zero
precizez ca nu am angajat deloc pers cu dizabilitati in 2024 , s-a platiti doar ,,viramentul pentru pers cu hand in cota de 4%.....,,

Alte discuții în legătură

Buna ziua! având în vedere că de la 1 ianuarie 2025 funcțiile ... AnyaM AnyaM Buna ziua! Având în vedere că de la 1 ianuarie 2025 funcțiile la stat au fost suspendate, cum credeți, este legală prelungirea perioadei de înscriere ... (vezi toată discuția)
Institutie publica - pot organiza concurs de angajare, dupa oug ... Sisi03 Sisi03 Institutie publica - pot organiza concurs de angajare, dupa OUG 156/2024, daca a decedat un angajat? (vezi toată discuția)
Reducere posturi vacante Tpopa Tpopa Bună ziua, Cu privire la recenta Ordonanță 77/2013 privind reducerea posturilor vacante aș dori o sugestie despre modul în care se va modifica ... (vezi toată discuția)