avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am depus o contestație (in termen) privind modul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am depus o contestație (in termen) privind modul defectuos de ...

Am depus o contestație (in termen) privind modul defectuos de desfășurare a unui concurs de alegere a unui post de director de școală postuniversitara in cadrul unei instituții de învățământ universitar. In cât timp ar trebui sa primesc un răspuns? (in metodologia cadru de organizare a concursului nu este precizat niciun termen si nici modalitatea in care ar trebui sa îmi fie adus la cunoștința răspunsul). Poate fi făcută numirea pe post fără a se răspunde la contestație ? Vă mulțumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 8 Februarie 2025
Dumnevoastra ati participat la concurs ca si candidat? In ce calitate ati formulat contestatia?
In calitate de candidat. Da, am participat.
Despre contestații ar trebui să se menționeze în anunțul concursului.
În situația contestațiilor formulate față de rezultatul probei scrise, probei practice sau al interviului, comisia de soluționare a contestațiilor analizează lucrarea sau consemnarea răspunsurilor la interviu doar pentru candidatul contestatar în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor. .... |HG 1336/2022|

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)
Contestație concurs Marianacapsa Marianacapsa Pot contesta nota la proba practica la calculator, dar sa mi corecteze în fata mea? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)