avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Aveti idee cat mă costă un avocat in vederea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Aveti idee cat mă costă un avocat in vederea declararii falimentului ...

Aveti idee cat mă costă un avocat in vederea declararii falimentului personal?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:05, 3 Februarie 2025
Buna ziua, onorariul este confidential, se discuta personal cu avocatul ales si depinde de mai multi factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soți cu domiciliu diferit: care e instanța competentă pentru divorț? Johnny35 Johnny35 Buna ziua, as dori sa stiu daca un divorț se poate face doar in localitatea unde ai facut căsătoria sau se poate face si in localitatea unde ai domiciliul ... (vezi toată discuția)
Pretul unui divort (2010) Mariana Lenuta Mariana Lenuta Buna ziua. As avea si eu o intrebare ?!? Cat mai costa un divort in ziua de astazi ? _____________________________________ MULTUMESC ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinară bogdan64 bogdan64 Buna ziua. ma numesc Bogdan și am o problemă;lucrez la o fabrică de confecții textile,de 9 luni. Din cauza ca nu vreau sa prestez orele suplimentare,Si nu ... (vezi toată discuția)