avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA poate avea locuință de serviciu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA poate avea locuință de serviciu

Bună! Dacă sunt PFA pot semna un contract de închiriere cu un SRL pentru o locuință de serviciu (deci nu sediu fiscal sau punct de lucru)? Se poate deconta chiria?

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu monikamnt@gmail.com monikamnt@gmail.com Buna ziua, Am oferit un apartament pentru inchiriere intr-un complex rezidential si am gasit un potential chirias care doreste sa inchieiem contractul pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat emillius emillius Buna ziua, In calitate de asociat al unui SRL, pot incheia un contract de comodat (locuinta de serviciu) cu acest SRL pentru apartamentul proprietatea mea, ... (vezi toată discuția)
Decontare chirie princessmaya princessmaya Este un apartament inchiriat,iar persoana care l-a inchiriat este si administatorul unei firme.Ar putea cumva sa deconteze chiria din incasarile ... (vezi toată discuția)