avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model contract colaborare fara remuneratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model contract colaborare fara remuneratie

Buna ziua!
In cadrul companiei in care activez se doreste sa se ofere posibilitatea de "shadowing", respectiv de observare a activitatii desfasurate in companie, fara implicare directa si fara remuneratie. Ce tip de document ar trebui sa semneze aceste persoane?
Contract de colaborare? Exista un model? Ce imi sugerati ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 3 Februarie 2025
Cum poți participa la un program de career shadowing
[ link extern ] /
Exista si un model de acord /contract care sa poata fi asumat/semnat de ambele parti?
Nu exista modele pentru asa ceva.. continutul unui contract il pot stabili partile contractante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare pj- pf fara remuneratie Oana_A Oana_A Exista vreun tip de contract/ conventie care sa se poate incheia intre o persoana juridica si o persoana fizica care sa presteze anumite servicii de ... (vezi toată discuția)
Intrebare drepturi de autor MariusValentin MariusValentin Buna ziua ! Ma adresez domnilor Avocati cu urmatoarea situatie . O cunostinta a lucrat ca Model Video chat in colaborare cu inca o persoana de sex masculin , ... (vezi toată discuția)
Contract practica voluntariat student danielsun23 danielsun23 Buna ziua . Am o mare dilema in legatura cu legislatia ... Am terminat dreptul , acum sunt in primul an la mecanica . Am observat ca am o pasiune in legatura ... (vezi toată discuția)