avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate desface contractul de munca ? Motiv că nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate desface contractul de munca ? Motiv că nu mă înțeleg ...

Se poate desface contractul de munca ? Motiv că nu mă înțeleg cu ceilalți colegi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 4 Februarie 2025
Depinde ...simpla afirmatie ca "nu ma inteleg cu ceillati colegi" nu se spune prea mult. Detaliati mai mult problema dvs.
La predarea schimbului m-am certați cu colegi ,ne am jignit reciproc ,patronul a aflat și vrea să mă de-a afara motivin că nu pot sa mă înțeleg eu cu colegi.mentionez că lucrez la un cazinou

Cornel Vasile a scris:

Depinde ...simpla afirmatie ca "nu ma inteleg cu ceillati colegi" nu se spune prea mult. Detaliati mai mult problema dvs.

Verificati in Regulamentul Intern daca este legat ceva de comportament in unitate si daca un comportament necivilizat fata de colegi constituie abatere disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. ziua. va rog sa ma ajutati. sunt in comisia de disciplina....si ... Memeu86 Memeu86 Buna. ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt in comisia de disciplina....si am o sesizare . Doi colegi s au certat si s au jignit reciproc cu martori. Tin sa va spun ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca disciplinar gabi12345 gabi12345 se poate desface contractul de munca disciplinar, cu respectarea pasilor-cercetare disciplinara, unui angajat care a adus injurii altui coleg? -in decizie ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca marianams70 marianams70 buna seara, as dori sa intreb ce urmari poate avea un conflict intre doi colegi in incinta firmei dar dupa orele de program,mai exact dupa incheierea ... (vezi toată discuția)