avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa solicit o adeverință cu venitul brut de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa solicit o adeverință cu venitul brut de la Regionala ...

Vreau sa solicit o adevărată cu venitul brut de la Regionala C.F.Timis Divizia de vagoane coordonator Simeria Triaj dar nu am nici o adresă ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:48, 4 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot să mă adresez pentru a solicita o adeverință la ... parascutadoina parascutadoina Unde pot să mă adresez pentru a solicita o adeverință la Reg.C.F. Timiș Divizia Vagoane ,revizia Vagoane Coord.Simeria Triaj . Mulțumesc (vezi toată discuția)
Nerespectarea instructiilor de serviciu elenadintroia elenadintroia as dori sa va întreb daca nerespectarea instructiilor de serviciu pentru siguranta circulatiei la CFR sunt de natura penala sau unde se poate încadra, ... (vezi toată discuția)
Despre salarizare Mihai030 Mihai030 Buna seara, am si eu o nelamurire in legatura cu calculul salariilor: am un venit brut de 5969 lei si detin certificat de handicap. Imi puteti spune care ... (vezi toată discuția)