avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, Odată cu actualizarea codurilor CAEN ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, Odată cu actualizarea codurilor CAEN conform CAEN ...

Buna seara,

Odată cu actualizarea codurilor CAEN conform CAEN Rev 3 se pot solicita si alte modificari, de exemplu numire administrator nou?

Dacă unui cod caen pentru activitatea principala îi corespund mai multe coduri conform CAEN Rev 3 care cod se trece pe cererea pentru actualizare?

De exemplu codului caen 4799 îi corespund mai multe coduri conform noii revizuiri. Care cod se trece pe cererea de actualizare?

După actualizarea codurilor de către registru la următoarea modificare de act constitutiv se vor trece codurile conform CAEN Rev3?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 4 Februarie 2025
Odată cu actualizarea codurilor CAEN conform CAEN Rev 3 se pot face si alte modificari.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Actualizare coduri caen in actul constitutiv actualizat RomeoR RomeoR Trebuie sa actualizam actul constitutiv al SRLului In actul constitutiv avem principalul domeniu de activitate 742 si principalul obiect de activitate 7420 ( ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)